Dragi osmaši - učenici osnovnih škola

Pred vama je donošenje važne odluke u životu!
Kamo dalje?
Što odabrati?
Koje zanimanje?
Koju školu?
Ono što sada odaberete i odlučite, vjerojatno ćete cijeli život raditi!

Obavijesti za upise

Graditeljstvo je vječni izazov!Graditelji stvaraju svijet u kojem živimo, oni ostavljaju trajne i neizbrisive tragove u prostoru koji stotinama i tisućama godina svjedoče o minulim civilizacijama, svjedoče ljepotu, sklad i visoke umjetničke domete. Graditeljstvo je djelatnost u koju je ugrađeno najviše ljudskog rada, znanja, umijeća, ljubavi, osjećaja, ljepote i skalda.

Graditeljska struka zbog svoje jedinstvenosti, omogućuje učenicima, kroz proces obrazovanja, intelektualno sazrijevanje, uz razvijanje različitih vještina i sposobnosti.

Graditeljstvo je idealan spoj umjetnosti i tehnike, a da bi mladi čovjek mogao u tom širokom i složenom području djelovati, nužno mu je kroz školovanje omogućiti stjecanje opće kulture i usvajanje kvalitetnog poznavanja struke.

Baza koju učenici trebaju steći tijekom srednjoškolskog obrazovanja treba im omogućiti uspješno uključivanje na tržište rada, kao i nastavak školovanja, s tim da je njihovo djelovanje odgovorno, kreativno i usmjereno ka pravim vrijednostima.


GRADITELJSTVO JE NEPRESUŠNO VRELO:
inspiracije i kreativnosti
projektiranja i realizacije
rada i zadovoljstva
zarade i standarda